De BFGoodrich-spirit

BFGoodrich? Voor en door mensen met een passie… Het zijn niet enkel zij met een passie voor autorijden die van hun auto houden. Al diegene die hun leven met een avontuurlijke ingesteldheid leven, voelen de behoeften om de weg op te gaan en er het elk moment van te genieten. Onze banden zijn ontworpen en gefabriceerd door mensen met een echte passie die tijdens het weekend strijd leveren op rotsachtige wegen of op circuits overal ter wereld het asfalt uitslijten. We werken er aan om de prestaties van onze banden voortdurend te verbeteren omdat we hetzelfde voelen als u: meer controle, meer pit en meer glimlachen aan het stuur. De liefde voor het rijden voedt de inspiratie die al lang leeft bij BFGoodrich
 • De sage van een eeuwige pionier

  Sinds zijn oprichting heeft het merk BFGoodrich zich onderscheiden door zijn pionierskarakter, door zijn bereidheid om de grenzen van de prestaties steeds te verleggen. Uit deze mindset zijn een groot aantal vernieuwingen binnen de bandensector ontstaan.


  Het is de rode draad van een mytische geschiedenis, die opgebouwd is uit een opeenvolging van met succes overwonnen uitdagingen, grootse premières en belangrijke feiten die de evolutie van de band hebben gekenmerkt.
  +
 • BFGoodrich en de racewereld

  +
 • Een kort overzicht van de belangrijks...

  +